Team

Sofie

Het hart van Pure Life Studio. Het lesgeven begon in  2001 met de Argentijnse tango en toen In 2008 yoga mijn pad kruiste, had ik meteen de microbe van het lesgeven te pakken. Twee jaren geleden begon ik met Pilates en toen ontstond het idee van de studio. Ondertussen ontwikkel ik mij verder in zowel Yoga als Pilates en ontdekte ik ook Arial Yoga en Drysurf. Deze bewegingsvormen bieden zo veel mogelijkheden en leren je lief te zijn voor je lijf, verminderen stress en zorgen ervoor dat je positief in het leven staat. 

   

   

  • Hatha Yoga Teacher Training, 2012-2013 bij Joachim Meire te Brugge 
  • Teacher Training Peak Pilates L I, Maart-Juli 2017 bij Yves de Moor te Vinderhoute 
  • Drysurf Teacher Training, Juli 2018 te Fuerteventura, Spanje 
  • Aerial Yoga Training, September 2018, bij Janneke van Amersfoort te Brugge
  • Teacher Training Peak Pilates L II, September-November 2018 bij Yves de Moor te Vinderhoute
  • Aerial Yoga Kids Teacher Training, April 2019 bij Paola Koekoek-Garau te Sint-Niklaas

   

   

Ingrid

Heel vroeg gebeten door de dansmicrobe volgde ik mijn eerste lessen jazz dance bij Claire Paniez.

Na mijn lerarenopleiding volgde ik ook een paar jaren klassiek ballet en proefde ik van allerlei dansvormen o.a. African dance en Oriental dance.

Later ontdekte ik de weldaad van yoga & meditatie.

Ik doorliep de 3 cycli Hedendaagse Dans voor Volwassenen aan de academie en volg daar nu al meer dan 12 jaar les bij Iraïs Ooms. Behalve choreografie en floorwork komt daar ook yoga & stretching en shiatsu aan bod.

Ongeveer 10 jaar geleden kreeg ik mijn eerste Niales van Sofie Mora. De bruisende mix van oosterse en westerse bewegingsvormen trok me meteen enorm aan : de vrolijkheid en spontaniteit van dans, de rust van yoga, het evenwicht van tai chi én de kracht van krijgssporten ! Dit wou ik heel graag deken en 2 jaar later werd ik zelf Certified Nia White Belt Nia teacher.

Sindsdien woon ik workshops waar ik de kans krijg om me verder te verdiepen : Out of the Toolbox bij Danspunt, weekends bij SuryaSoul trainers Sabine Zweig & Philippe Dufour,…

Vorig jaar ontdekte ik de prachtige Pure Life Studio en geniet van de pilates, aerial yoga en nu ook barre workout lessen van Sofie.

De veelzijdigheid van Nia laat me toe om me helemaal uit te leven en mijn dansers te laten genieten van een gevarieerd aanbod. Of zoals ik het verwoord op de officiële website Nianow : Nia allows me to combine my passion and my profession : teaching & dancing !