Dans

Barre workout

 

De trends in Amerika zijn Pilates en Barre workout. Beiden definiëren, verlengen en verstevigen je lichaam. Barre workout is een mix van pilates, ballet, conditie training en yoga, uitgevoerd met of zonder barre. Het is een totale body workout, waarbij je een prachtig, lenig dansers lichaam krijgt met stevige billen, dijen, gespierde armen, terwijl je vet verbrandt (500-600 calorieën per uur) en de gewrichten beschermt. Je gebruikt je eigen weerstand in combinatie met gewichten, resistance bands en kleine ballen.

Nia dance

 

Nia is een mix van danstijlen (modern, jazz, African,...) gecombineerd met kicks, punches, blocks en chops uit Oosterse gevechtskunsten (Tai Chi, Tae Bo, Taekwando, Aikido,...) en een grondige stretching tijdens de warm-up en cool-down uit de helende kunsten (yoga, Alexandertechniek, Feldenkreis,...). Het is geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd, fitheid of danservaring.
Nia = Fun geeft je een lenig lichaam, soepele gewrichten en sterke spieren. Het bevordert je conditie, concentratie, evenwicht en creativiteit.

Schrijf nu in