Yoga

Anusara yoga

1u tot 1u15min, maximum 15 personen

Anusara Yoga is een populaire vorm van Hatha Yoga en werd opgericht door John Friend. Anusara betekent “Flowing with Grace”, waarbij de uitlijning centraal staat staat. Wij werken met de 3 A’s: Attitude (gedrag), Alignment (Uitlijning) en Action (Actie).

Voordelen: Yoga vermindert stress, heeft een gunstig effect op je zenuwstelsel, klieren en organen en werkt ter bevordering van de gezondheid en het algemeen welbevinden.

Aerial yoga

1u15min, maximum 10 personen

Aerial yoga is een totaal nieuwe yoga ervaring. Gedragen door het doek worden gevorderde houdingen haalbaar voor iedereen. Er is minder druk op je wervelkolom, nek en schouders en je hebt meer bewegingsvrijheid. Je lijkt te zweven in de lucht en er wordt met de zwaartekracht gespeeld. Hierdoor krijg je meer kracht, souplesse, balans en een gratis massage van het doek. Je zult verstelt staan wat je nog kan: kopstand, handstand,… Op het einde van de les ervaar je de ultieme ontspanning, wegzinkend en wiebelend in jouw hangmat.

Voordelen: gewichtloosheid, minder spanning, omgekeerde houdingen, geen compressie, meer mobiliteit, een betere houding en het stimuleert het geluksgevoel.

Partner yoga

1u15min, maximum 8 koppels

Partner yoga een les waarbij je in duo of groep werkt. De houdingen worden samen uitgevoerd met je partner, vriend of vriendin. We stretchen samen of ondersteunen elkaar. Ook worden verschillende massage technieken gebruikt.

Voordelen: Je leert samenwerken, verbetert je communicatie en bent zowel geestelijk als lichamelijk met elkaar verbonden en dit creëert een hechtere band.

Aerial kids

maximum 10 personen

Is je kind een klimmer, een aapje of een vlinder is...dan is Aerial Yoga perfect! Aerial Yoga Kids combineert Aerial Yoga met Kinder Yoga. Uit onderzoeken blijkt dat hun prestaties op school verbeteren, ze krijgen meer zelfvertrouwen en hun algemeen welzijn, sociale en neurologische vaardigen verbeteren. Ook krijgen ze een betere motoriek en coördinatie en worden ze gestimuleerd op een speelse manier. Kinderen leren hun lichaam kennen en ontspannen. Je kind wordt even gewichtloos en kan vliegen...

 

Schrijf nu in